Doncafe

Strauss Adriatic posluje u okviru multinacionalne kompanije Strauss Group, koja je od 2005. godine vlasnik brendova Doncafé i C kafa. Strauss Group je globalni proizvođač hrane i pića, sa preko 13.500 zaposlenih u 21 zemlji Evrope, Azije, Južne i Severne Amerike. 

Strauss Coffee B.V. je ogranak kompanije specijalizovan za proizvodnju kafe i peta je po veličini kompanija na svetu u pogledu prometa sirove kafe. Strauss Coffee B.V. je među najvećih 10 svetskih kompanija za proizvodnju kafe, sa godišnjom prodajom od preko milijardu dolara i više od 6.000 zaposlenih. Mi razvijamo autentične lokalne brendove kafe koji su na vodećim pozicijama na našim tržištima.

Od 1991. godine proširili smo poslovanje putem organskog rasta, preuzimanja i partnerstava. Naši lokalni timovi imaju podršku stručnjaka u ključnim oblastima u sedištu kompanije, od nabavke sirove kafe u Švajcarskoj, preko korporativnih finansija i istraživanja i razvoja u Izraelu, do preuzimanja i spajanja, ljudskih resursa, strateškog marketinga i inovacija u Holandiji. 

Nudimo širok asortiman proizvoda, uključujući prženu i mlevenu kafu, instant kafu, espresso, mikseve i kafu od celog zrna za uživanje kod kuće, na poslu, u kafićima, restoranima i hotelima. Nastavljamo da razvijamo poslovanje i brendove kako bismo što većem broju ljudi širom sveta ponudili doživljaj kafe autentičnog lokalnog ukusa.

Strauss Adriatic (Doncafé) fabrika je jedna od jedanaest proizvodnih jedinica koje snabdevaju 15 tržišta kafe širom sveta. U Brazilu, najvećem svetskom priozvođaču kafe, Strauss Coffee ima četiri fabrike i zauzima vodeću poziciju na tržištu maloprodaje. 

ITKONEKT Facebook ITKONEKT Twitter ITKONEKT LinkedIn