Web Marketing Akademija nudi stručno osposobljavanje za internetskog gurua uz završno certificiranje koje Vam omogućava upis Vašeg novog zvanja u radnu knjižicu! Zapošljavanje na poziciji internet marketing specijaliste traže renomirane hrvatske tvrtke kao i tvrtke s međunarodnim iskustvom poslovanja.

U nastavnom planu Web Marketing Akademije očekuje vas 10 predmeta (nastavnih cjelina) u trajanju od 100 školskih sati koji obuhvaćaju teorijsko znanje i praktičnu osposobljenost za budućeg Specijalistu za internetski marketing. Po završetku školovanja svaki polaznik koji je zadovoljio uvjete školovanja, dobija certifikat koji se upisuje u radnu knjižicu (elektroničku bazu podataka Zavoda za mirovinsko osiguranje) čime evaluira svoje znanje te time olakšava profesionalni rad u vodama web marketinga. 

Na Web Marketing Akademiji naučite izraditi strateški plan koji je kratak, jasan, jednostavan, provediv i mjerljiv sa ciljem fokusiranosti na Vaš poslovni uspjeh. Sljedeći je korak implementacija strateškog plana. Implementacija je faza koje predstavlja operativnu i tehničku provedbu svega onog što je zamišljeno i projektnim planom definirano. Na kraju slijedi praksa koja je sastavni dio programa i plana Web Marketing Akademije gdje Vi radite na svom primjeru s predavačem.

Za sudionike online sajma ITkonekt osigurali smo dva dvodnevna seminara (predmeta) iz cjelokupnog programa Web Marketing Akademije prema vlastitom izboru!

Predavanja se odvijaju ponedjeljkom i utorkom (prema datumima u programu) od 17:00 – 21:00 u Zagrebu te ih nije moguće pratiti online putem, već fizičkim dolaskom na predavanje.